על השומר מברכים: "שהכל" ואכן הכל בו. נעשה בו שימוש רחב לחיזוק ואיזון מערכת העיכול, טיפול במערכת הנשימה, הרגעת מערכת העצבים ועוד שימושים רבים ומגוונים וחלק מהם אביא כאן ...
המשך המאמר
הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים. ...
המשך המאמר
מוצא הסויה מסין והיא נזכרת לראשונה בשנת 2853 לפנה"ס בימי הקיסר שנג-ננג שהכריז על חמישה גידולים מקודשים בניהם קטניית הסויה, האורז, החיטה הדוחן והשעורה. ...
המשך המאמר
הכוסמת מכילה סיבים תזונתיים, חלבונים ומינרלים חיוניים כמו ברזל, מגנזיום, זרחן אשלגן ואבץ. מינרלים המעורבים בתהליכים ביוכימיים שונים בגופינו ואחראים על תפקוד תקין של המערכת החיסונית. ...
המשך המאמר
|