placeholder=" "

מערכת העיכול

צתרה ורודה

הצתרה הורודה משמשת כצמח תבלין וצמח מרפא כבר אלפי שנים. היא מחסנת את הגוף, מחזקת את הלב, מסייעת לעיכול ומחזקת…

פברואר 13, 2024

על מצות, עצירות והטיפול הטבעי

אין ספק שמָצות קשות לנו בני - האדם לעיכול. השאלה היא מה עושים?

נובמבר 2, 2022

טיפול טבעי בעצירות אצל ילדים ותינוקות

כל מה שצריך לדעת על טיפול בעצירות אצל ילדים ותינוקות

נובמבר 15, 2022

מהי שיטת אייפק?

הכל על שיטת אייפק Ipec. גישה טיפולית הנשענת על ההבנה וההנחה כי כל הידע שבעולם טמון בתוכנו.

פברואר 1, 2018

צ'י קונג לשיפור יכולת למידה וריכוז

תרגילי צ'י קונג יכולים לעזור לשיפור יכולת למידה וריכוז אצל ילדים ומבוגרים. כיצד לתרגל צ'י קונג ולשפר את יכולות הלמידה…

פברואר 1, 2018

איזון מנגנון הרעב והשובע

כל הזמן מרגישים רעבים? כיצד פועל מנגנון השובע בגוף

פברואר 1, 2018

מערכת העיכול

המבנה האנטומי של מערכת העיכול מורכב מהפה בחלק העליון שתפקידו: לנגוס, ללעוס, לטעום, לבלוע ולחוות את חווית הנתינה והטעימה שבמזון.

פברואר 1, 2018

נעים להכיר – מערכת העיכול

מערכת העיכול זאת מערכת שאנחנו מיטיבים להכיר אותה ואת התנהגותה הספציפית בגופינו: רק אנחנו יודעים איזה מזון עושה לנו טוב…

פברואר 1, 2018

אבוקדו (persica americana)

עץ האבוקדו גדל בר בארצות אמריקה המרכזית בעיקר במקסיקו ובגוואטמלה וגודל לצרכי מאכל על ידי התרבויות המקומיות.

פברואר 1, 2018

פרוביוטיקה וחיזוק הגוף

פרוביוטיקה – או בתרגום מיוונית "בשביל החיים" נועדה לבוא לעזרתנו ולאזן את הכמות של החיידקים הטובים למולה של אלו הרעים…

פברואר 1, 2018

תזונה מודרנית גורמת לנו צרות

במשך מאות בשנים,אמרו רופאים בתחומי רפואה שונים כי הבריאות מתחילה ונגמרת במעיים.תחלואים רבים כגון סרטן המעי הגס, סרטן בכבד ועוד.

פברואר 1, 2018

הכל על תסמונת המעי הרגיז

תסמונת נפוצה למדי בעידן המודרני ומוגדרת כתפקוד לקוי של מערכת העיכול והפרעה בתנועתיות המעי שסיבתה איננה ידועה.

פברואר 1, 2018

תזונה בריאה ככלי לחיים טובים

אם היו אומרים לכם שתזונה בריאה הייתה ממש משפרת לכם את החיים, הייתם קצת יותר מתאמצים?

פברואר 1, 2018

לאכול בריא לא רק כשיש בעיה

על אף שרבים מאיתנו לא מקפידים על כך, לאכול בריא זה חשוב ולא רק שיש לנו בעיה. אז מה צריך…

פברואר 1, 2018

אוכל יותר בריא ופחות צבעוני ומשומר

אורלי אברהם על חומרי הצבע, הטעם והמשמרים למיניהם שנמצאים כמעט בכל מוצר ומאכל שאנו צורכים...

פברואר 1, 2018