מדורי תוכן

הספר לחם

הספר לחם הספר לחם

אחר שתאפו לחמים לפי מגוון המתכונים שבספר, לא תהיו זקוקים לשום תוספת כדי להעריך את טעמם.



ספר לחם וגם עוגות ועוגיות
מאת: הילית חמו-מאיר

הלחם משמש הן כמזון בסיסי והן כמאכל לאניני טעם. לאחר שתאפו לחמים לפי מגוון המתכונים, לא תהיו זקוקים לשום תוספת כדי להעריך את טעמם. פרוסת לחם מהבילה, מרוחה בחמאה, היא ארוחת מלכים בזכות הספר אינו על טהרת החומרים המלאים אך יש בו פרק מיוחד  ללחמים מקמח מלא וחלק מהעוגות והעוגיות הן מחומרים מלאים.

על המוציאה לאור:

המוציאה לאור - שרה חמו - מטפלת ומכשירה יועצים בשיטת קינגסטון קליניק לתזונה מאוזנת ואורח חיים בריא לריפוי ומניעת מחלות. וותק של 30 שנה מאז שהחלימה בעזרת השיטה מסרטן קשה.

הייעוץ מותנה בקריאת הספר "שביל הזהב לריפוי טבעי" ומיועד לכל אדם שרוצה לשפר את בריאותו. בנוסף, במהלך השנים כתבה שרה חמו ספרים נוספים העוסקים ברפואה אלטרנטיבית.

 

לפרטים נוספים ורכישת הספר לחצו כאן

לפרטים נוספים על שרה חמו לחצו כאן 

מחפש מטפל/ת בתחום? בקטלוג המטפלים שלנו תמצאו את האדם הנכון... לחץ/צי כאן


1330 אנשים קראו ושיתפו עמוד זה. שתף עם חברים: Post on Facebook Twitter

מחפש מטפל בתחום? אינדקס המטפלים והיועצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן



עוד באותו נושא:

אורח חיים, תזונה מאוזנת, אורח חיים בריא, שרה חמו, אורח חיים, מניעת מחלות, ריפוי ומניעת מחלות, ספר הלחם, לחם, עוגות ועוגיות, מזון בסיסי, קמח מלא

תן ציון למאמר זה

5.00