הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים. ...
המשך המאמר
מאז ימי קדם נעשה בצמח שימוש נרחב לריפוי פצעים וחבלות וכן לריפוי של מחלות דרכי העיכול, מערכת הנשימה ולהרגעה. ...
המשך המאמר
הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ...
המשך המאמר
כל כך פשוט להושיט יד ולקחת אשכול ענבים עסיסי ולהתענג מהמתיקות המתפצפצת בתוך הפה – תענוג של קיץ ישראלי וזר, לא יבין זאת.. מה הפלא שהתיירים מתאהבים בישראל שלנו? ...
המשך המאמר
|