הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ...
המשך המאמר
במאמר זה, אשפוך מעט אור לגבי נזקי האוקסידציה, ואנסה לצמצם לכם חלק מההוצאות בבית הטבע על ידי תזונה פונקציונאלית ...
המשך המאמר
קליפת עץ הקינמון הינה תבלין מתוק אשר משמשת למאכל ולמרפא כבר אלפי שנים. ...
המשך המאמר
שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. ...
המשך המאמר
|