למרות חשיבותו העצומה, זהו אחד הוויטמינים העדינים והרגישים: הוא נמס במים, מתפרק בקלי קלות בבישול, קילוף, השריית פירות וירקות ואפילו אחסונם. מדובר בנוגד חמצון רב- עוצמה אך בעצמו מתחמצן בקלות רבה ...
המשך המאמר
גד השדה הוא אחד מצמחי המרפא המופלאים, בעל פרופיל רפואי רחב ומגוון שימושים. הצמח שימש כצמח מרפא אצל הרופאים היווניים והרומיים החל מהמאה החמישית לפני הספירה ומוזכר גם בכתבי היפוקרטס, אבי הרפואה ...
המשך המאמר
אחד מהצמחים המוכרים ברפואה הטבעית ובנטורופתיה הוא ורד הסלע- ה- Wild rose, ה-Hibiscus. גביעי הפרחים משמשים לסלטים, תיבול בבישול ותיבול תה ולריפוי מחלות ...
המשך המאמר
על אף שרבים מאיתנו לא מקפידים על כך, לאכול בריא זה חשוב ולא רק שיש לנו בעיה. אז מה צריך לשנות ואיך לבצע את השינוי? התשובות בפנים ...
המשך המאמר
|