המלפפון מכיל אנזים בשם ארפסין המשתתף ביצור האינסולין בלבלב. היות שבקליפת המלפפון נמצא אנזים שעוזר לעיכול התאית ומרבית הויטמינים, עדיף לאכול אותו על קליפתו. ...
המשך המאמר
שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. ...
המשך המאמר
הפטרוזיליה מחזקת את הגוף, בעיקר לאחר מחלות, מסדירה מחזור חודשי, משפרת תאבון, גורמת להגברת החיוניות והרגשת הרעננות ועוד ...
המשך המאמר
אחד המאכלים השנויים יותר במחלוקת היא הכוסמת – יש המתענגים מהמאכל, ויש את אלו שלא מצליחים להבין, איך אפשר להכניס אותו לפה... האמת היא שמגיע לכוסמת לקבל קצת יותר כבוד מזה שמחלקים לה:
...
המשך המאמר
|