אלת המסטיק גדלה בארץ מהצפון ועד צפון הנגב ופורחת בחודשים אפריל – מאי, אוגוסט ספטמבר. מהזרעים ניתן להכין שמן למאכל, לסבונים ולתאורה. ובתעשייה משתמשים בשרף להכנת לכות, דבקים, משחות שיניים ועוד. ...
המשך המאמר
מקורו של האפרסמון בדרום מזרח סין, משם התגלגל ליפן ובשתי מדינות אלו, זכה לכבוד גדול. הוא מכיל כמות ניכרת של סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון, מינרלים סידן, ברזל ועוד ...
המשך המאמר
אחד מהצמחים המוכרים ברפואה הטבעית ובנטורופתיה הוא ורד הסלע- ה- Wild rose, ה-Hibiscus. גביעי הפרחים משמשים לסלטים, תיבול בבישול ותיבול תה ולריפוי מחלות ...
המשך המאמר
הן אנינות טעם היתושות ולא בוחרות בכל אחד מאיתנו – יש להן העדפות ברורות ומנגנונים חדים ומשוכללים שמביאים אותן לבחור בדיוק את המטרה הנכספת שלהן – אז למי הן באות אתם שואלים? ...
המשך המאמר
|