מוצא הלפת מסין ומרכז אסיה ובעת העתיקה היה ירק נפוץ שגודל הן במזרח בסין, בארצות המזרח התיכון וביוון, רומא ומצרים. ...
המשך המאמר
הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים. ...
המשך המאמר
על השומר מברכים: "שהכל" ואכן הכל בו. נעשה בו שימוש רחב לחיזוק ואיזון מערכת העיכול, טיפול במערכת הנשימה, הרגעת מערכת העצבים ועוד שימושים רבים ומגוונים וחלק מהם אביא כאן ...
המשך המאמר
הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ...
המשך המאמר
|