הגזר מגביר יצירת כדוריות דם אדומות. מומלץ בדלקות כבד, מרגיע שילשולים בקרב תינוקות ומונע התפתחות תולעים במערכת העיכול. ...
המשך המאמר
הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ...
המשך המאמר
ברפואה העממית נהגו להשתמש בח'וביזה למאכל ולריפוי. בעיתות של מחסור, נהגו לקטוף את הח'וביזה על מנת להכין ממנה תבשילים מזינים וטעימים. על נפלאותיה של החוביזה ...
המשך המאמר
אחד המאכלים השנויים יותר במחלוקת היא הכוסמת – יש המתענגים מהמאכל, ויש את אלו שלא מצליחים להבין, איך אפשר להכניס אותו לפה... האמת היא שמגיע לכוסמת לקבל קצת יותר כבוד מזה שמחלקים לה:
...
המשך המאמר
|