הלבנדר מלווה אותנו מזה שנים ארוכות, מסתבר שעוד מימי התנ"ך למדו להכיר את תכונותיו המיוחדות וכבר אז השתמשו בו למשחות, רקיחת תרופות ואפילו בישום ...
המשך המאמר
ברפואה העממית נהגו להשתמש בח'וביזה למאכל ולריפוי. בעיתות של מחסור, נהגו לקטוף את הח'וביזה על מנת להכין ממנה תבשילים מזינים וטעימים. על נפלאותיה של החוביזה ...
המשך המאמר
את הקינמון אנחנו מכירים בכמה אופנים: כתבלין, כמקלות או כשמן. כך או אחרת, מציע הקינמון שפע פעילות תרפויטית שכדאי להכיר: ואם טרם הוספתם את הקינמון לבישול, לאפייה, לכוס השוקו, לחליטה או לסיידר – הרי שזהו הוא הזמן לעשות זאת ...
המשך המאמר
על השומר מברכים: "שהכל" ואכן הכל בו. נעשה בו שימוש רחב לחיזוק ואיזון מערכת העיכול, טיפול במערכת הנשימה, הרגעת מערכת העצבים ועוד שימושים רבים ומגוונים וחלק מהם אביא כאן ...
המשך המאמר
|