אין כמו צלחת מרק מהביל ביום חורף קר, אבל מה עושים כשחם כל כך? מה אוכלים בקיץ ועדיין לשמור על אנרגיות טובות? ...
המשך המאמר
במשך מאות שנים השתמשו באירופה בפרי האוכמניות לטיפול בשילשול, דיזינטריה, טחורים, דלקות בדרכי העיכול וזיהומים בפה. ...
המשך המאמר
הקמח הינו מזון בסיסי של האדם משך אלפי שנים וכיום הוא הופך להיות עניין מורכב שכדאי לתת עליו את הדעת, כחלק מהאתגר של שמירה על תזונה נבונה לבריאות טובה וחיוניות ...
המשך המאמר
שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. ...
המשך המאמר
|