קישׁוּא הוא מין במשפחת הדלועיים ונפוץ בעיקר בגני ירק. בנוסף להיותו ירק מאכל, הקישוא יכול לעזור גם בבעיות עיכול, אנמיה, גאוט, השמנת יתר ועוד ...
המשך המאמר
שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. ...
המשך המאמר
החרדה מעוררת את מערכת העצבים האוטונומית וגורמת לתופעות כמו, קצב-לב מוגבר, חיוורון, ליובש בפה ולהזעה מוגברת ועוד. ילדים ובני נוער עשויים לסבול מהפרעות שונות בדיוק כמו מבוגרים. ...
המשך המאמר
הגרגרנית היא צמח ים תיכוני, גדלה בערבות ובחרמון בתקופת החורף. עלי הכותרת שלה הם צהובים. האנרגיה של הצמח מחממתוטעמו חריף ומר. הצמח מגביר תאבון ונחשב למשלשל עדין. ...
המשך המאמר
|